Šta treba znati pre početka rada u mrežnom marketingu

Postoje različiti tipovi mrežnog marketinga , nisu svi isti, i potrebno je znati nekoliko stvari:

1. Mrežni marketing je preduzetništvo, ozbiljan posao, i potrebno je vreme da se izgradi veliki posao koji ima jedino ograničenje – našu angažovanost. Moramo biti svesni da se to ne događa preko noći. Potrebno je uložiti trud i vreme, period da izgradimo posao, moramo biti istrajni, raditi one stvari koje donose rezultate, i oni će doći vremenom.

Mrežni marketing nije mogućnost brze zarade ili neka piramidalna šema.

2.MENTOR-najvažnije odabrati dobrog mentora. Da biste znali ŠTA tačno da radite morate imati dobrog mentora, uz jasna uputstva naučićete sve korake koji su neophodni da biste uvideli da sistem funkcioniše.

3.Izbor kompanije-obratiti pažnju:

da je registrovana, legalna

da nema članarinu

da je međunarodno uspešna

da investiciju koja je potrebna, možete potrošiti tokom vremena

da postoji segment pasivnih prihoda kroz vreme

4.EDUKACIJA-kolko god da ste školovani, u mrežnom marketingu svi imaju isti start. Mora se obučavati za ovaj posao, izaći iz zone konfora, okruženi ljudima koji vas podržavaju.

5.Ovaj posao nije samo stvaranje prihoda kupovinom u firmama partnerima, FP, ili provizije od tima, nego je stvaranje prijateljskih odnosa. Mrežni marketing je suštinski izgradnja i održavanje odnosa sa ljudima.

Mrežni marketing je dobar za ljude koji imaju kreativan duh, veliku potrebu za boljim životom i želju za promenom u svom životu-mogućnost da budete svoj ŠEF!

Facebook Komentari

About Leposava Ivić

Kaže se da mudar čovek uči na SVOJIM greškama. Mudriji uči na TUĐIM greškama. Ali najmudriji uči na tuđim USPESIMA!