Mrežni marketing je legalan posao

Mrežni marketing je legalan posao i isproban sistem nekoliko decenija, marketing “od usta do uha” koji uspešno funkcioniše, nema početničkih nepoznanica, nedoumica, nedostataka. U ovoj industriji 21. veka,  niko ne gubi, svi članovi su dobitnici, ma gde se nalazili u strukturi sistema.

Dugogodišnje iskustvo pokazuje da mrežni marketing predstavlja put za obezbeđenje materijalnog blagostanja.

Mrežni marketing  pored toga što obezbeđuje materijalno blagostanje, to je sistem  koji omogućuje da se nađe zadovoljstvo u poslu, da se oslanjajući samo na sebe, ostvari uspeh i pomogne drugima da postignu odlične rezultate. Način da se stekne samopouzdanje!

Neuspeh mnogih u mrežnom marketingu nije u tome što nisu dovoljno radili, nego u tome što nisu pravilno radili, odnosno nisu poštovali sistem!

Sistem mrežnog marketinga je kombinovanje proverenog uspeha franšize sa slobodom nezavisnog ugovornog radnika bez vrtoglavo visoke početne investicije.

Najjeftiniji način plasiranja robe ili usluge na tržište je preko nezavisnih ditributera. Umesto da se troši ogroman novac na oglašavanje, koristi se za plaćanje nezavisnih distributera. Svako ima mogućnost da postane nezavisni distributer-zato dobija proviziju.

Pasivni ili rezidualni prihod:

Kao što pisci kada objave knjigu dobiju honorar u nekoj vrednosti,  kasnije dobijaju % od svake  prodate knjige..

to je mrežni marketing!

Sistem poluge

Bolje da imamo postotak  od rada 100 ljudi, nego  100% platu koju nam daje vlasnik firme!

Mrežni marketing je posao -nije hobi!

Nije posao za sve!

Nezaposlenost neće nestati, svet se menja u 21. veku.

Krenite u AKCIJU!

Ako zamislite život kao  dugački hodnik sa puno vrata mogućnosti sa obe strane, nećete ih  videti ako niste u pokretu, nećete ni doći do sledećih vrata.

Ogroman novac koji se kreće u mrežnom marketingu ostvarile su nezaposlene majke i domaćice, studenti, penzioneri, čak i preduzetnici klasičnih poslova. Nije važno odakle dolazite, gde ste išli u školu, i koje je vaše svako drugo opredeljenje;

sami odlučujete sa kim ćete raditi

birajte

snažan tim koji vodi kompaniju

jedinstven proizvod ili uslugu

kompaniju sa solidnim finansijskim temeljima

dokazan sistem uspeha koji možete koristiti odmah

da li ćete raditi za tuđ ili  SVOJ  SAN!

Facebook Komentari

About Leposava Ivić

Kaže se da mudar čovek uči na SVOJIM greškama. Mudriji uči na TUĐIM greškama. Ali najmudriji uči na tuđim USPESIMA!